Expositie in Het Kopblok

 

Evenals twee jaar geleden hebben we weer de mogelijkheid gekregen om ons werk te exposeren in Het Kopblok van maandag 31 oktober tot vrijdag 16 december 2011. Iedereen heeft de mogelijkheid om 2 werken te exposeren. Het Kopblok is gevestigd aan de Riederlaan 200, 3074 CL Rotterdam.

 De volgende punten dienen te worden aangehouden:

 De werkstukken dienden te worden ingeleverd in het atelier van maandag 3 okt. t/m donderdag 13 oktober 2011. Verlengd tot donderdag 20 oktober 2011. Dat is de absolute deadline.

  1. De werkstukken moeten goed verpakt zijn, bij voorkeur met noppenfolie. Een stuk papier met een touwtje is dus niet genoeg.
  2. De werkstukken moeten zijn voorzien van een ophangmogelijkheid met oogjes en ijzerdraad. Dus geen touwtjes met spijkertjes. Groen tuinbinddraad is acceptabel mits het gewicht niet te groot is.
  3. De werkstukken moeten worden voorzien van een label met daarop de naam van de kunstenaar, de techniek, de afmetingen, de datum en de geschatte waarde. Dit is voor de verzekering. Als je het werk wil verkopen is een E-mail adres handig of een telefoonnummer. Hou het kort.
  4. Voor inlichtingen en vragen kunt u mailen naar de schildersclub en/of het bestuur in het atelier raadplegen.
  5. Na afloop van de expositie zal het bestuur zorgen voor terugkeer van de werken. Na maandag 19 december zijn ze weer terug in het atelier.

De opening van de expositie is maandag 31 oktober 2011 van 15.30 tot 16.30uur. De opening is voor iedereen vrij toegankelijk en de hapjes en drankjes zijn gratis. We zijn nog op zoek naar een bekende rotterdammer die de opening zou kunnen doen. Als je suggesties hebt dan horen we dat graag.

Inmiddels is bekend dat de bekende Vreewijkse liedjeszanger Kees Korbijn de opening muzikaal zal omlijsten.

Als je de werken vroeg inlevert in het atelier zal ik mijn best doen om zoveel mogelijk werken te fotograferen in de mobiele fotostudio. Die foto’s kunnen dan bijvoorbeeld weer gebruikt worden voor de website of het archief.

-  Als je wilt reageren op deze nieuwsbrief of anderszins doe dat dan bij voorkeur via E-mail.

   Het adres is: schildersclubrotterdam@gmail.com

Maak jouw eigen website met JouwWeb