Lid worden van de Schilder- en Tekenclub

 

Belangstellenden kunnen vrijblijvend kennis maken met de schildersclub tijdens de openingstijden van het atelier en desgewenst daarna lid worden.

 

Het lidmaatschap loopt in principe per kalenderjaar en de jaarbijdrage voor 2019 bedraagt € 220,-. bij vooruitbetaling. Bij betaling voor 31 januari wordt een korting verleend van € 15,-. De jaarbijdrage wordt dan € 205,-. 

Ook bestaat nu de mogelijkheid om voor een kortere periode lid te zijn tegen gedeeltelijke betaling, ook dit in overleg met het bestuur. Het tarief per half jaar wordt dan € 110,-. en per kwartaal € 55,-. Per maand € 18,30. Per atelierbezoek voor niet leden € 5,-. Bij inschrijving via de Rotterdampas wordt eenmalig 25% korting gegeven op een kwartaallidmaatschap, dus je betaalt dan € 55,-. - € 13,75 = € 41,25

Voor bijzonder activiteiten zoals workshops etc. gelden andere tarieven.

Alle leden hebben het recht van het atelier gebruik te maken op de tijden dat het atelier geopend is. Zie hiervoor het atelier

De bijdragen kunnen worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL 26 INGB 000 3743752 t.n.v. Schilder- en tekenclub Rotterdam te Rotterdam, met vermelding van de periode.

Maak jouw eigen website met JouwWeb